Namn Företag * E-post * Telefon MeddelandeSeminar Designs verksamhet är att förmedla aktuell information till såväl näringsliv som offentlig verksamhet. 


Genom att anlita talare med spetskompetens och som dessutom har förmågan att lyfta åhörarna direkt på plats skapas inspirerande möten. Dessa möten ska stimulera fantasi, motivation, kreativitet och utveckling.


Management Light  är en seminarieserie om prestation, personlig utveckling och stresshantering i arbetslivet. Seminarieserien vänder sig främst till mellanchefer och ledare inom såväl den privata som offentliga sektorn. Innehållet leder till att du lär dig leda, motivera och coacha dina medarbetare och därigenom lär dig coacha dig själv att växa som människa.


Seminarier och utbildningar inom fastighetsbranschen är Seminar Design Groups andra affärsområde. Vi är specialister inom detta område och har gedigen kunskap och ett mycket brett kontaktnät inom branschen. Vi genomför öppna seminarier och specialutbildningar för företag som söker den senaste informationen inom sitt område. Företagsanpassade utbildningar tillhör också vår specialitet och är mycket efterfrågade och uppskattade.


Vi vill att du direkt efter att ha besökt våra evenemang ska kunna ta till vara dina nyvunna kunskaper.

Du skall känna att du får en verktygslåda med dig hem. Vi ger dig inte alla svar, men vi ger dig några pusselbitar på vägen, resten är upp till dig...


 Hör gärna av dig till oss!


mail: info(@)seminardesign.se